Αποστολή παραγγελιών

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η υπόδειξη του πελάτη για τον επιθυμητό τρόπο αποστολής της. Το PetMall.gr παρέχει την δυνατότητα αποστολής:

  1. Με courier.
  2. Με ΚΤΕΛ.
  3. Με μεταφορική εταιρία (προϊόντα βάρους μεγαλύτερα των 2 κιλών ή μεγάλου όγκου).
  4. Με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης).

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, καθορίζεται μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το PetMall.gr αναζητά πάντα τον τρόπο για μείωση των μεταφορικών, ειδικά σε βαριές αποστολές, εκτός Αθηνών.

Η αποστολή των παραγγελιών με courier έχει κόστος 5€ για προϊόντα βάρους μέχρι 2 κιλά, και όγκου μικρότερου από κουτί παπουτσιών. Για περισσότερα κιλά ή μεγαλύτερο όγκο ακολουθείται η διαδικασία ογκοχρέωσης της εταιρείας courier.

*Αποστολή παραγγελίας με μεταφορική εταιρία

Για προϊόντα βάρους μεγαλύτερα των 2 κιλών ή μεγάλου όγκου η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία που μπορεί να υποδείξει ο πελάτης. Η μεταφορική εταιρεία μεταφέρει τα προϊόντα στον τόπο διαμονής του πελάτη και κατόπιν συνεννόησης μαζί του γίνεται και παράδοση κατ’οίκον. Το κόστος για ένα κουτί μέχρι 30 κιλά κυμαίνεται από 7-13€ ανάλογα τη μεταφορική.

Παράδοση παραγγελιών

Αναλαμβάνουμε την παράδοση των προϊόντων στην έδρα σας ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από την μεταφορική/courier. Τυπικά, η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας γίνεται σε:

  • 3-5 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής.
  • 4-7 εργάσιμες ημέρες για νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές.
  • 5+ εργάσιμες ημέρες για δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ενδέχεται επιπλέον 2-4 εργάσιμες ημέρες καθυστέρηση. Σε τέτοια περίπτωση θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail στον αντίστοιχο αριθμό/διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος. Σε περίπτωση αλλαγής διαθεσιμότητας για την οποία δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το site μας, θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά.


Για παραγγελίες εντός Αθηνών κάτω από 40€ ο πελάτης επιβαρύνεται με κόστος παράδοσης 3€, ενώ από 40€ και άνω η παράδοση είναι δωρεάν.