Το Pet Mall είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο pet shop, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για κατοικίδια.


Το κατάστημα μας είναι λειτουργικά χωρισμένο σε τμήματα, ώστε εύκολα να μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε. Κάθε τμήμα ανανεώνεται συχνά με νέα προϊόντα, ειδικά επιλεγμένα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Όλοι στην ομάδα του Pet Mall, από τις πωλήσεις μέχρι το μάρκετινγκ και την διοίκηση, είμαστε ιδιοκτήτες κατοικίδιων και για αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων προϊόντων της αγοράς, των σωστών συμβουλών και των καλύτερων τιμών.

Τα κατοικίδια είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας. Για όλους μας δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, στο τέλος μιας δύσκολης μέρας στη δουλειά, να γυρίσουμε σπίτι μας και να μας υποδεχτεί ένα νιαούρισμα ή μια κουνιστή ουρά.


Το βασικό μας πιστεύω, είναι ότι πρέπει να επιβραβεύουμε και να φροντίζουμε τα κατοικίδια μας με ποιοτική διατροφή, ασφαλή παιχνίδια, γευστικές λιχουδιές και άνετο περιβάλλον.

Στην πραγματικότητα θέλουμε να είμαστε: Τα πάντα γύρω από το κατοικίδιο σας!


Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε:


Το Pet Mall είναι γεμάτο με παιχνίδια, κρεβατάκια, λιχουδιές, τροφές και πολλά αξεσουάρ για πολλούς διαφορετικούς τύπους κατοικίδιων!